Меморијални турнир у Лалићу завршен победом ветерана Омладинца

КУД Бранислав Нушић из Лалића гостовао у Словачкој
20. јула 2018.
Манифестација Лалићки сусрети у знаку обележавања великих јубилеја српског народа
21. августа 2018.

Меморијални турнир у Лалићу завршен победом ветерана Омладинца

Ветерани Фудбалског клуба Панонија из Лалића у суботу, 28. јула, успешно су организовали 12. Меморијални турнир посвећен Милораду Микици Обрадовићу. Учесници турнира били су ветерани ФК Славија из Пивница, ФК Омладинац из Дероња и домаће Паноније. У три одигране утакмице постигнути су следећи резултати: Панонија – Омладинац 2:2, Славија – Панонија 2:0, Омладинац – Славија 3:0. Дероњски Омладинац је на тај начин освојио прво место и победнички пехар.

Постигнуто је укупно девет голова, а публика која је својим доласком исказала поштовање према Микици Обрадовићу, који их је често знао обрадовати добром игром и головима, уживала је у потезима старих мајстора фудбала.

За најбољег играча турнира проглашен је центарфор Омладинца Драган Вучић, који је био стална опасност за противничке голмане, а постигао је и један од лепших голова на турниру.

На званичном отварању турнира Миливој Јовкић се у име ветерана Паноније захвалио присутнима на издвојеном времену. Евоцирајући успомене на некадашњег саиграча, Јовкић је поменуо и друге пријатеље који су преминули, а били су учесници овог турнира у претходних 14 година: Милорада Вученова, Будимира Лесковца, Паља Гањија, Јана Цехмајстера, Момира и Стевана Ердељана.

Ветерани ФК Панонија су и овог пута поклонили симболичну плакету породици Микице Обрадовића, у знак сећања на овај турнир.

После завршетка турнира, домаћини су на стадиону организовали дружење за учеснике и госте. Била је то прилика да се још једном евоцирају успомене на спортисте који су преминули, а дали су током свог живота велики допринос лалићком фудбалу.

Извор: Радио Оџаци

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *