Memorijalni turnir u Laliću završen pobedom veterana Omladinca

KUD Branislav Nušić iz Lalića gostovao u Slovačkoj
20. jula 2018.
Manifestacija Lalićki susreti u znaku obeležavanja velikih jubileja srpskog naroda
21. avgusta 2018.

Memorijalni turnir u Laliću završen pobedom veterana Omladinca

Veterani Fudbalskog kluba Panonija iz Lalića u subotu, 28. jula, uspešno su organizovali 12. Memorijalni turnir posvećen Miloradu Mikici Obradoviću. Učesnici turnira bili su veterani FK Slavija iz Pivnica, FK Omladinac iz Deronja i domaće Panonije. U tri odigrane utakmice postignuti su sledeći rezultati: Panonija – Omladinac 2:2, Slavija – Panonija 2:0, Omladinac – Slavija 3:0. Deronjski Omladinac je na taj način osvojio prvo mesto i pobednički pehar.

Postignuto je ukupno devet golova, a publika koja je svojim dolaskom iskazala poštovanje prema Mikici Obradoviću, koji ih je često znao obradovati dobrom igrom i golovima, uživala je u potezima starih majstora fudbala.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je centarfor Omladinca Dragan Vučić, koji je bio stalna opasnost za protivničke golmane, a postigao je i jedan od lepših golova na turniru.

Na zvaničnom otvaranju turnira Milivoj Jovkić se u ime veterana Panonije zahvalio prisutnima na izdvojenom vremenu. Evocirajući uspomene na nekadašnjeg saigrača, Jovkić je pomenuo i druge prijatelje koji su preminuli, a bili su učesnici ovog turnira u prethodnih 14 godina: Milorada Vučenova, Budimira Leskovca, Palja Ganjija, Jana Cehmajstera, Momira i Stevana Erdeljana.

Veterani FK Panonija su i ovog puta poklonili simboličnu plaketu porodici Mikice Obradovića, u znak sećanja na ovaj turnir.

Posle završetka turnira, domaćini su na stadionu organizovali druženje za učesnike i goste. Bila je to prilika da se još jednom evociraju uspomene na sportiste koji su preminuli, a dali su tokom svog života veliki doprinos lalićkom fudbalu.

Izvor: Radio Odžaci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *