Најава фудбалских утакмица овог викенда

Сарадња библиотеке и основне школе у Лалићу
24. септембра 2018.

Најава фудбалских утакмица овог викенда

Фудбалске утакмице у сениорским лигама у којима се такмиче клубови из општине Оџаци предстојећег викенда, 29. и 30. септембра, играју се са почетком у 15.30 часова.

У Војвођанској лиги “Север” на програму је 7. коло. Полет у Каравукову у суботу дочекује екипу Таванкута, док оџачки Текстилац истог дана гостује у Апатину код ОФК Младости. У недељу се у Бачком Брестовцу састају БСК и Раднички из Сомбора.

Подручни фудбалски лигаши такође играју утакмице 7. кола. У недељу Раднички 1918 у Раткову дочекује Тврђаву из Бача, док екипа ОФК Оџака истог дана гостује у Кулпину.

Све утакмице 5. кола Међуопштинске лиге Сомбор 1. разред играју се у недељу. У Српском Милетићу се састају Задругар и Младост из Крушчића, док Омладинац из Дероња путује у Кљајићево на мегдан екипи Кордуна.

У оквиру 5. кола Међуопштинске лиге Сомбор 2. разред, Борац из Бачког Грачаца и Лидер из Оџака играју у суботу против Телечке, односно Јединства Лемеш из Светозар Милетића. Лалићка Панонија се у недељу састаје са ОФК Металцем у Сомбору.

Утакмице 9. кола Лиге фудбалских ветерана “Анте Бачић” играју се данас са почетком у 16.30 часова.

Парови: Раднички – Задругар, Панонија – ОФК Оџаци, Текстилац – Тврђава 2, Младост – Лидер, БСК – Полет и Тврђава 1 – Омладинац. Слободна је екипа Борца.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *